Szolárium krémek

Szolárium krémek
4.8 (95.56%) 9 szavazat
szolárium krémek
szolárium krémek

A nyáron nehezen megszerzett barna bőrszín sajnos pillanatok alatt elillan. De ha heti 1-2 alkalom ellátogatunk a szoláriumba, ahol bőrünknek és barnasági fokunknak megfelelő barnulási időt választunk a számunkra ideális szolárium krémmel kombinálva, tökéletes tartósságot garantálhatunk.

Ezek a kozmetikumok speciálisan a szoláriumozáshoz lettek kifejlesztve. A barnulás a bőr UV hatására bekövetkező védelmi reakció, mely következtében bőrünk megvastagszik és vízhiány lép fel. A bőr veszít feszességéből, korai öregedés válhat láthatóvá rajta.

Használatuk során védelmet nyújtanak az UV fény nemkívánatos hatása ellen. A bennük lévő antioxidánsok segítik a szabad gyökök megkötését. Szolárium krémek használatával eredményesebb és tartósabb a barnulás. Hidratáló összetevői táplálják a bőrt. Kellemes illatukkal elfedik a jellegzetes szolárium szagot.

Szolárium krémekből temérdek összetevőjű a kínálat. A-E-C vitamin, Aloe Vera. Karotin, oliva, kókusz, mogyoró és mandula olaj. Panthenol, shea vaj, kakaóvaj stb.

Van amelyiket szolizás előtt és van amit utána kell magunkra kenni.

Szoláriumozás előttit 10-15 perccel korábban kell a teljes testre egyenletesen, vékony rétegben felvinni. Így eredményesebb a hatásuk, van elegendő idejük a felszívódásra.

A szolárium krém, amelyet szolizás utáni használatra fejlesztettek ki, olyan hatóanyagot tartalmaz, mely mély hidratáló és segít megőrizni a barnaságot. Ezeket nem közvetlenül utána kell használni, hanem az esti vagy reggeli zuhanyzás után, testápoló helyett. A normál testápoló készítmények ezeket nem tartalmazzák, ezért ne helyettesítsük vele.